Betalingen

Betalingsmogelijkheden Fotolijstenboetiek.nl

In onze fotolijsten webwinkel kunt u op verschillende manieren betalen:

1-   Bank overschrijving (IBAN)
2-   Ideal
3-   Op rekening (alleen voor bedrijven)

4-   Paypal
5-   Creditcard

6-   Remboursverzending
7-
   Bancontact
8-   Belfius
9-   Sofort Banking
10- KBC CBC


1- Bankoverschrijving (IBAN):

U kiest voor overschrijving indien u het bedrag wenst over te maken op onze bankrekening. In uw orderbevestiging ontvangt u alle betalingsgegevens die u nodig heeft om de bankoverschrijving te voltooien. U dient dit binnen 3 dagen te voldoen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelde artikelen versturen.

2- Ideal

Voor een snelle betaling kiest u voor een Ideal betaling. Het geld staat dan direct op onze rekening. Hierdoor zal u uw bestelling sneller ontvangen. Een Ideal betaling werkt heel simpel. U wordt tijdens het betalen doorgestuurd naar internet bankieren. U gebruikt hiervoor uw bankpas en Identifier van uw bank. U volgt alle stappen die voor zich spreken. Erg eenvoudig. Deze betalingsmanier is 100% veilig en verloopt via uw eigen bank.


3- Op Rekening (voor bedrijven):

Deze betalingsmogelijkheid is er alleen voor bedrijven. Het is dus mogelijk voor bedrijven om de factuur te voldoen na ontvangst van de bestelling. De betalingstermijn voor leveringen op rekeningen bedraagt 14 dagen.
Na controle van alle gegevens sturen wij de bestelling op.


4- Paypal:

U kunt via Paypal betalen met uw Paypal account en u kunt met uw Visa en Mastercard (creditcards) betalen.


5- Creditcard

U kunt hier via uw Visa of Mastercard betalen. Betalingen verlopen via de beveiligde server van Multisafepay. Al onze creditcardbetaling lopen via een beveiligde server en zijn daarom 100% betrouwbaar.


6- Opsturen onder rembours

Voor consumenten bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen na ontvangst van uw bestelling. Wij sturen uw lijsten dan op onder rembours. U betaalt dan aan de postbode.
Wilt u gebruik maken van deze betalingsmogelijkheid, neem dan contact met ons op. Wij moeten deze order handmatig voor u verwerken. Kosten voor het onder rembours verzenden zijn voor rekening van de klant. 


7- Bancontact

Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.


8- Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

9- Sofort Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.


10- KBC CBC

Met KBC CBC kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode