Een fotolijst of passepartout op maat 

Voor afwijkende foto formaten hebben wij onze speciale maatwerk pagina. Heeft u een afwijkende fotomaat en wilt u deze foto graag inlijsten? U kunt dan kiezen voor de volgende 2 opties:

Optie 1: Een fotolijst op maat bestellen

U koopt een fotolijst op maat. Wij hebben op deze pagina een uitgebreid assortiment met houten fotolijsten. Al deze fotolijsten zijn te bestellen als maatwerk fotolijst. Het bestellen van zo'n lijst is erg eenvoudig. U klikt op een fotolijst naar keuze. Vervolgens komt u op de productpagina van deze fotolijst. Hier vindt u een groene button "Maatwerk Bestellen". Klik hier op en vervolgens vult u in de rekentool de formaten van uw foto in. De prijs wordt automatisch berekend en u kunt de fotolijst op maat direct bestellen.

Optie 2: Een passepartout op maat bestellen

U koopt een grotere fotolijst dan het afwijkende formaat van uw foto. Vervolgens bestelt u dan een passepartout op maat. Deze passepartout krijgt dan als binnenmaat uw afwijkende fotomaat. Een voorbeeld: u heeft en foto van 23x38 cm. Hiervoor zouden wij dan een fotolijst 40x50 kopen. Hierin plaatst u dan een passepartout met een buitenmaat 40x50 en binnenmaat 23x38 cm.